torsdag 24 september 2009

Cooee design

Jag snubblade på et nytt (för mig) designföretag i jobbet, Cooee design. Gillar deras plexiglasprodukter väldigt mycket! Även smyckena är snygga.


Bilder från Cooee design!

tisdag 22 september 2009

Önskelista från Cult Design

Jag har alltid gillat Cult designs produkter, söta men ändå stilrena. En fördel är att de ofta har en funktion samtidigt som det är ett prydnadsföremål. I höst ska jag köpa ljusstaken Change genom jobbet. Här är min lilla önskelista.

Ur serien "Stil":

Snygg vas (i grått), stora krukor i grått mönster, jättefina ljuslyktor med glaskupa.

Ur serien "Classic":Snygga tvålpumpar, kanske man skulle ha en diskmedelspump och en tvålpump bredvid varandra?

Deras grafiska julserie med fina glöggmuggar och den här snygga elljusstaken hör också till favoriterna:


måndag 14 september 2009

Det är så snyggt med ved!

Kanske låter lite konstigt, men är det inte snyggt med ved?
När jag tittar i olika inredningsreportage fastnar jag alltid för vackra bilder med vita väggar, vita öppna spisar, och en stapel med ved. Det kanske är det naturliga som tilltalar?

De här bilderna kommer från inredningsreportage i brittiska Living etc. och bloggen furniturestore.com Visst är veden snygg?
måndag 7 september 2009

Nyinköpta bestick

Jag hade inte speciellt stort behov av dem just nu, men när chansen kom så slog jag till och köpte ett set grillbestick från Gense. (Som jag kan ha framme när jag bjuder er alla på grillbuffé i min trädgård). Snyggare än vanliga grillbestick med träskaft, eller hur? Gense har en ny snygg serie med vardagsbestick, Gense Casual. En av de snyggare modellerna är Jenka. Se bild nedan. Besticken köper du i set.
Jenka
Salsa grillbestick

söndag 6 september 2009

De snyggaste krukorna kommer från Twinshome

Twinshome är ett svenskt företag som har krukor och lite andra dekorationsprodukter i sitt sortiment. Jag vill fylla mina fönster med deras krukor! Här kommer lite inspiration från deras hemsida. I Nyköping är t.ex. Kanel återförsäljare av deras produkter.