söndag 28 februari 2010

Långsam söndag...

Inte för att jag längtar till måndag, det gör jag verkligen inte, men idag har det varit en rätt långsam dag. Jag har inte tagit mig för någonting. Har dock surfat omkring lite och tog ett test på HTH:s webbsida: "Testa din köksstil". Jag kom fram till att jag har den minimalistiska stilen.

Färgval: Enfärgat och svalt
Luckor: Släta och matta, helst inga överskåp. (Fast jag vill gärna ha överskåp)
Bänkskiva: Matt natursten, betong, trä eller laminat som matchar resten av köket. (jag gillar mörka träskivor som kontrast mot vita luckor).

Det här var snyggt, men kanske lite för minimalistiskt för min stil egentligen:

fredag 19 februari 2010

Funderingar

Just nu är det mycket som rör sig i huvudet. Vad ska man satsa på? Att få köpa lägenheten, buda på ett hus nu, eller försöka bygga nytt? Det är inte lätt att bestämma sig, men å andra sidan är det väl lyxproblem.

Vi var och tittade på ett hus i helgen som vi gillade, men eftersom vi eventuellt ska få köpa vår lägenhet måste vi vänta tills det beslutet fattas. Ser inte fram emot en sommar till i lägenheten, det är då det är värst. Just nu fungerar det rätt bra, med gångavstånd till jobbet till exempel!

Jag hoppas på att fler intressanta hus kommer ut på Hemnet under våren och sommaren...

torsdag 4 februari 2010

Nya intressanta hus...

Nu har dessa hus från A-hus lagts till på min intresselista. Ingår i deras Basic-serie. Det innebär i princip att husen har samma kvalitet som deras övriga sortiment, men att möjligheten att förändra i planlösning m.m. är mindre. Vad tycks?