lördag 26 juni 2010

Blandat fint

Glad midsommar allihopa! Här kommer inspiration...

Lampa Jonsbo Bärby, IKEA Smörbytta, Mia Blanche keramik från inreda.com

Lampskärmar från Tine K Home, inreda.comSalladsskål, Tine K Home, inreda.com

tisdag 22 juni 2010

Stilrent eller tantigt - det är frågan...

Jag impulsshoppade en stor duk och linneservetter från Kardelen idag (en av våra leverantörer). Totalt gick det på ca 250 kr, så det var inte så farligt. Men det kan vara svårt att verkligen få till ett sånt här mönster så att det inte ser för "tantigt" ut! Jag tänker mig lite New England-stil. Än så länge har jag inget bord att duka upp på, men det kommer väl... :)

onsdag 16 juni 2010

Snyggt "budget"-kök

På Elle Interiörs hemsida fick jag inspiration till ett nytt kök. Dessa bilder kommer från ett "budgetkök" på 100 000 kr. Jag skulle gärna spendera mindre pengar än så på ett kök om det är möjligt. :)

Men snyggt är det, jag skulle dock komplettera med överskåp eftersom det kan vara svårt att hålla ordning på hyllorna.

Se inköpsställen och priser på Elles hemsida.


måndag 7 juni 2010

Härlig inredning

Jag har precis upptäckt Ilva på nätet och har fått massor med inspiration! Det finns möbler i alla stilar, och jag gillar att de sticker ut lite. Jag rekommenderar att ta en titt i deras katalog Match. Själv drömmer jag om att ha en mix av romantisk/lantlig och klassisk/modern stil.

Här är mina favoriter från hemsidan:

Vilken stil gillar ni bäst?

Vita tapeter

Jag gillar de vita tapeterna i Ecos kollektion Eco White väldigt mycket. Mönster som passar i olika miljöer och stilar, och det bästa av allt - det är vitt! :) Det är inget fel på möbler och inredning på bilderna heller tycker jag! Bl.a. mitt favoritbord från Design House Stockholm.lördag 5 juni 2010

Här ska vi gifta oss!


Ska bli så kul, ett litet bröllop med de närmaste.

Vi har inte någon lång önskelista, men en av de prylar som vi gillar är den här tavlan från http://www.signerat.se/. Jag gillar träd!