tisdag 31 juli 2012

Sista dagen

Idag jobbar jag sista dagen på mitt nuvarande jobb. Jag fick lite viner i present, är tanken att man ska gå hem och dränka sina sorger nu?! :) Nej då, jag ser först fram emot några veckor med E och därefter hoppas jag på att hitta ett nytt spännande jobb framåt höstkanten.

Vi har planer på att köpa en sulky till E och har hittat några på Blocket. Vad tror ni, används en sulky mycket? Är inne på Brio Sitty nu eftersom Kronan sulky inte är så vanlig på begagnatmarknaden.

söndag 29 juli 2012

Smycken från Lilla U

> Helt i min smak. Enkelt ska det va! Finns här: http://littleujewelbox.blogspot.se/. Nu börjar OS-invigningen. Och jag som börjar bli lite trött...
>

fredag 27 juli 2012

Smycken från Lilla U

Helt i min smak. Enkelt ska det va! Finns här: http://littleujewelbox.blogspot.se/. Nu börjar OS-invigningen. Och jag som börjar bli lite trött...

tisdag 24 juli 2012

Garderob från Bruka

Hur fin var inte den här lilla garderoben till barnrummet? Den kommer från Bruka design och kostar en slant. Jag gillar idén. Jag tycker också att Edvin ska få en egen liten brevlåda snart, kanske en vit som vi kan sätta mot det svarta garaget.


fredag 20 juli 2012

Familjekalender

Har så smått börjat känna behovet av en familjekalender. Personligen älskar jag att sitta och anteckna och planera i kalendrar av olika slag, och nu när det är dags för jobb och dagis i höst är en familjekalender ett smidigt sätt att hålla reda på tider.

Jag blev sugen på att göra en egen kalender och som ni ser har jag börjat lite grann...onsdag 18 juli 2012

H&M Baby höst 2012

Här är några favoriter ur sortimentet. Numera finns babysortinentet upp till stl 92, bra för stora bebisar!

söndag 15 juli 2012

Lite just nu

Just nu funderar jag på att köpa ett ex av tidningen Skriva. Jag har alltid gillat att skriva och kanske kan få lite inspiration i tidningen. Och blusen från H&M är jag också sugen på. Tunn, snygg och bekväm.

lördag 14 juli 2012

Min solrabatt

De här växterna fantiserar jag om att ha i min blivande solrabatt tillsammans med sten och plattor.

Klätterros, lavendel, kantnepeta, stäppsalvia, lammöron och timjan. Nästa år kan jag nog dela lite plantor som jag har nu och sätta där. Skulle bli så fint! :)

onsdag 11 juli 2012

Den här lampan från Gubi kanske jag ska önska mig ett bidrag till i 30-årspresent. Jag gillar designen och det är kul att den heter Pedrera efter Gaudís byggnad i Barcelona där vi har varit. Jag tänker mig den i allrummet på övervåningen. Övrig inredning dit får nog vänta ett tag tills vi vet vad jag kommer att ha för inkomster framöver. Vi kan ju inreda det som barnrum så länge, bara att ställa upp alla leksakerna där! Idag slutar jag 15 och får åka hem tidigare till familjen. Edvin vill helst sitta i mitt knä och mysa när jag kommer hem från jobbet. Men håller ni inte med om att det är svårt att sysselsätta sig när det är tråkigt väder? Man fastnar inomhus liksom…

 

lördag 7 juli 2012

Vad är det här?

Jo jag håller på att göra fläder- och jordgubbssaft! Nu ska det bara stå och dra i tre dagar...

Sommarstugan

Inspirerande inrett till sommarstugan av Simplicity. (addsimplicity.blogspot.se). Blått och vitt fungerar alltid på landet!

fredag 6 juli 2012

Nya servisen?

Visst blir Iittalas nya serie perfekt som min nya frukostservis? Om det nu var så att jag verkligen behöver en ny sådan. Nej, i höst blir det snåla av! ;)

Jag skulle vilja ha lite inspiration till en ny sysselsättning då företaget jag skulle börja på i höst inte har råd att anställa någon längre. Vilket flyt jag har va? Jag har redan gått vidare i tankarna och drömmer om ett kreativt administrativt jobb. Finns det där ute? :)