torsdag 20 december 2012

2013 är snart här

Än har jag inte hunnit sätta upp några mål för 2013, kanske för att det är fullt upp i livet ändå just nu. En sak som jag vet att jag ska göra är börja träna igen. Jag ska satsa på simning en gång i veckan eftersom jag tror det fungerar bra för min skadade arm. I sommar har vi som mål att i stort sett inte göra någonting på huset, utan ta vara på tiden. I sommar händer det förmodligen också en annan stor grej, mer om det senare.  

Nu drömmer jag om att flytta upp sovrummen på övervåningen så att E kan få ett mer normalstort rum. En ny säng ska han få eftersom han knappt sover i spjälsängen längre utan på madrassen i sitt rum. 

Jag fick mycket inspiration av det här reportaget på Lovely life. Älskar skrivbordshörnan. Tapeten längst ner från Ferm living är också en favorit. Se mer här. http://lovelylife.se/articles/2012/12/19/hemma-hos-sanna-fischer-nordströmtisdag 4 december 2012

Littlephant på Lindex

För er som gillar böckerna om Lillefanten finns nu en kollektion babykläder på Lindex. Tyvärr för små för E. Jag gillar att de är hyfsat könsneutrala och färgglada. Oftast är det antingen svart, marin och grått som finns till killar och rosa och lila till tjejer.

Mer sånt tack!