tisdag 23 mars 2010

Snyggt kök

Här är ytterligare ett snyggt kök som jag gärna skulle vilja placera i min lägenhet eller blivande hus. Bilden kommer från Plaza Interiörs hemsida.
Kaklet syns inte så väl här, men det är sådant vi har föreställt oss skulle passa bra i lägenheten. (ca 5x5 vit mosaik).

onsdag 10 mars 2010

Jippi! Steg ett avklarat

Igår fick vi ett roligt besked, kommunen tillåter oss att köpa vår hyreslägenhet. Nu återstår en hel del annat, som att gå igenom ekonomiska kalkyler m.m. Men jag har redan börjat fundera på vilket golv vi ska lägga.

Jag har börjat att titta på laminatgolv, även om jag gillar trägolv bättre. Nu är ju inte tanken att vi ska bo i lägenheten så länge, så vi vill inte lägga för mycket pengar på det. Bland laminatgolven funderar jag på om man ska satsa på en mer rustik ek, eller ex. en vitlaserad? Idag har vi ett ganska mörkt brunt linoleumgolv som jag faktiskt gillar färgen på.

Vilken röstar ni på?
1. Ek rustik
2. Ek herrgårds
3. "Vanlig" ek
4. Vitlaserad matt ek
5. Furu (jag gillar att det ser naturligt ut).

måndag 8 mars 2010

Snygga golv

Sköna hems hemsida kan man hälsa på hemma hos designern Rupert Landendinger i Köpenhamn. Just nu är jag inne på golv, och funderar mycket på vad som är snyggt. Jag gillar det naturliga golvet i hallen, tror att det skulle vara snyggt hemma hos oss också. Undra vad som gömmer sig under linoleummattan...

Sambon vill ju ha ett gym hemma, räcker det inte med dessa hantlar? :)