måndag 3 januari 2011

På plats

Då är vi äntligen på plats i huset, och vårt Internet har kommit igång! Det står fortfarande kartonger som väntar på att packas upp, men så småningom kommer allt att komma i ordning. Ska bjuda på några före- och efterbilder snart!

Sitter just nu och funderar på vad årets planer blir för huset. Jag drömmer om att få ordning på trädgården, att sätta några träd och bygga en altan. Men vårt mål för i år får nog bli att försöka bygga ett trädäck på baksidan som sedan blir grunden för en altan. Det gäller att ha en klar bild över hur vi vill ha det, så jag börjar planera redan nu. :) Tips finns att hämta på hemmakanalen.se, bl.a. här. Och som tur är har vi en snickare i familjen!

De träd som jag funderar på att plantera är klotkörsbär (får en klotformad krona) på framsidan och ett silverpäronträd på baksidan. Någon som har erfarenhet av dessa träd?2 kommentarer:

  1. Ska bli så spännande att få komma och hälsa på er när ni känner att ni är i ordning nog. Lycka till med planerandet!

    SvaraRadera
  2. Ni är så välkomna så! Riktigt iordning tar det nog lång tid att bli, men det vore kul att ses snart! Kanske en helg i februari skulle passa bra? Januari är så fullt med grejer på jobbet och annat.

    SvaraRadera