söndag 20 mars 2011

Vårfix

Nu kan jag inte hålla mig längre. Idag åker jag till Blomsterlandet och köper en kruka att ställa på trappen! Jag tänkte fylla den med ett litet sälgträd, murgröna och någon lökväxt. Ungefär som på den här bilden från Blomsterlandet, fast med andra färger än rosa. Jag har ju tänkt att inrikta mig på vitt, blått och silver i trädgården. Jag får nog köpa en kruka i lättbetong eller zink eftersom jag inte har någon bärhjälp med mig. Men om man ska behöva vänta på det tar det alldeles för lång tid...Igår såg jag att det växt upp några gula krokus i rabatten, så våren är här nu!
Nu är jag i vecka 33, och det är inte lång tid kvar. Det känns pirrigt och ganska svårt att förstå! Alla värden ser bra ut och bebisen ligger just nu med huvudet neråt. Vi får hoppas att den inte vill snurra tillbaka igen. Det går magsjuka på jobbet och jag känner mig inte helt på topp, hoppas att jag inte har smittats.

I helgen har jag "Boat" lite och sytt tygfigurer till en mobil att hänga över sängen. Snart ska jag försöka lägga upp bilder på det ommålade barnrummet också.
Har börjat inrikta mig på kläder som jag kan ha efter graviditeten nu också, det känns inte som någon idé att köpa fler gravidkläder. Amningslinne ska inköpas idag. Tycker också H&M har fått in fina myskläder till bra pris, eller vad tycker ni? 99 kr för byxorna t.ex.

Till bebben har vi endast köpt en body, 2 pyjamasar på rea och två par strumpor i storlek 56. Vi har en hel uppsättning kläder i stl. 56 som vi fått ärva, så jag tror inte vi behöver något mer i den storleken.

De här söta strumporna köpte jag på Lindex! Gillar den marina stilen. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar