fredag 16 september 2011

Första smakisen

Här är Edvins första smakis, exklusivt tillagad i en hjärtformad isbitsform. Vi hade inga vanliga. :) potatis och palsternacka var helt ok tyckte E trots roliga grimaser!

2 kommentarer:

 1. Hej!!

  Vad fint med hjärtat!! Jag gjorde också en
  Massa egna smakisar och frös in men lillan var inte lika förtjust i dom som i burk maten , tyvärr..... Men tänkte testa om ett tag i gen! Såg att du frågat hur vi lärde henne somna själv, det kom i samband med att vi ville att hon skulle lära sig sova i sin säng , och det var när hon var tre månader nu är hon fem. Jag märkte att hon alltid ville ha något på ansiktet att gosa med när hon skulle sova själv så en rosa snutte från Teddy kompaniet har funkat kanon hon älskar den och håller den för ansiktet och gosar med den när hon ska sova, sen gjorde jag hennes spjälsäng extra trång la kuddar och filtar i den så hennes yta blev trång och gosig, köpte en speldosa, och la ner henne helt enkelt bara, om hon gnydde till lite i början där gick jag in stoppade in nappen och gungade sängen lite, har sånna brio tassar på. Det är nog det, sen en period körde vi sid tricket , la henne på sidan med ansiktet in mot kudden , alltid napp , det

  funkar också skit bra, men nu är det alltid rygg som
  gäller!! Lycka till nu , allt går handlar bara om att göra samma saker varje dag så vänjer dom sig!! Kram

  SvaraRadera
 2. Vi hade också bara hjärtformad hemma! Hi hi Tack för länken!! Det kanske inte blir mer bloggande... Jag har lite mycket just nu men sen när det lugnat ner sig kanske orken kommer tillbaka. Kram!

  SvaraRadera