tisdag 15 november 2011

Inrutat schema

Idag var vi på babyrytmik inne i stan, det känns som att E uppskattar att se lite andra bebisar och han gillar att lyssna på musik och "hoppa" till den. Det är fullt med aktiviteter denna vecka, inte konstigt att man inte hinner städa eller fixa saker här hemma!

Sedan E började dricka välling för en vecka sedan har han somnat mycket lättare. Jag vet inte om det beror på det eller att han är mer mogen för det nu eller om det beror på att vi flyttat sista middagsluren till 16-tiden? Fast de utvecklas så fort så nästa vecka kanske det blir helt annorlunda!

Jag vann ett läppglans i en utlottning på en mammablogg http://babyleia.wordpress.com/. Jättekul, det finns inte så mycket tid över att köpa smink och kläder nu för tiden tycker jag! Ska försöka beställa lite kläder snart så att man inte känner sig så slafsig. Mina ben har förlorat alla stora muskler under graviditeten så nu hänger byxorna bara osmickrande. :(. Är det någon som känner igen sig? Det trodde jag inte skulle hända innan jag blev gravid!

3 kommentarer:

 1. Grattis igen!

  Kul med rytmik, det är en favvosysselsättning här!

  Förstår dig med kroppen, musklerna är borta.. Hej sladder.. Segt.. Hihi

  SvaraRadera
 2. Jag har ju nyligen ändrat så att Vilja bara har två sovstunder med och det funkar bra tycker jag. Tror bara hon är inne i en fas just nu som gör att hon vaknar på nätterna, det händer ju så otroligt mycket med henne just nu och det blir ju på nätterna som dom bearbetar allt.
  Ja det är ju så kul att greja och dona i hemmet men man ska ha både tid och råd till allt man vill göra... Dom stora grejerna får vänta tills vi har två fulla inkomster men man kan ju fixa och trixa med små medel under tiden =)

  SvaraRadera
 3. Men guud va tråkigt!!! =( Jag försöker tänka positivt, jag har varit sugen på att flytta på mig ett tag så det kanske nu det är tillfälle.. Det är bara jobbigt med ovissheten, vem är min chef, vart/vilken avdelning ska jag komma tillbaka till efter mammaledigheten.. Sökte faktiskt ett jobb idag, kändes ganska så skönt att göra det..

  SvaraRadera