onsdag 2 oktober 2013

"Sängbord"

Istället för sängbord är det snyggt med ex. dessa vägghyllor från Bloomingville eller hyllan från Mio. Sängbordslådor tenderar att fyllas med saker som bara ligger och skräpar, så öppen förvaring kanske gör att man håller det mer städat?

Som småbarnsmamma måste jag dock ta på mig "barnglasögonen" för att se hur funktionella möblerna är hemma hos oss, och en hylla lutad mot en vägg kanske inte är ultimat med ett barn som håller på att lära sig gå tex. Jag tycker det är bekvämast att välja möbler som är barnsäkra nu, så behöver jag inte oroa mig för att något ska gå sönder eller att någon gör illa sig.

Jag funderade exempelvis att ställa en sideboard vid sängens fotända när vi flyttar upp vårt sovrum, men kunde genast föreställa mig hur den plötsligt skulle förvandlas till ett hopptorn (med vassa hörn) ner i sängen, och därmed skulle man inte kunna ha något fint ståendes på den. Ja, man måste tänka på allt. :) Tyvärr räcker det inte med att säga nej till min leksugna tvååring, så då är det bäst att eliminera frestelserna istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar