torsdag 6 oktober 2011

Resultat invägning

Oj oj vilken jobbig kväll det var igår för både mig och Edvin. Det var sova i 45 min och vara vaken och ligga i mammas famn i 30 min omvartannat mellan 19 och 24. Troligtvis är han inne i en av de viktiga utvecklingsfaserna just nu och då kan de få svårt att sova, bli mammiga och allmänt kinkiga. Men den fasen går ju också över någon gång!

Idag vägde han 8900 g och hade växt en cm sedan sist, 69 cm lång. Nu börjar den s.k. amningspuckeln att dala lite. Vi ska prova att ge honom lite mer gröt på kvällen och se om han blir nöjdare då eller om det bara är närhet han behöver. Stora killar som han behöver ju lite mer mat och då räcker inte alltid amningen till!

Vaccineringen gick bra. Hoppas han slipper feber.
Mycket skrivande om barn i bloggen just nu, men det är ju mest det jag sysslar med i mitt liv! Inredning får komma i andra hand...

3 kommentarer:

  1. Jag tycker det är kul när du skriver om Edvins utveckling, fortsätt så =)

    SvaraRadera
  2. Hej!! Jag tycker också det absolut roligaste är att läsa om edvin  när var han född? Förstår att du också har grädde i mjölken hi hi kram

    SvaraRadera
  3. Vi har också problem att somna in här hemma. Leia har svårt att slappna av och vi tränar på att hon ska komma till ro själv. Svårt!!

    SvaraRadera